Accessoris

 BOSSA DE MA CAMOA

BOSSA DE MA CAMOA

La línia Camoa es compon de dos models decorats amb aplicacions de pedres de resina efecte vidre i accessoris de metall. Les bosses estan realitzats en pell zebrada amb estampat efecte poltre. Acabats de vedell llis mat. Aquí proposem el model que es pot portar a la mà o de bandolera.

BOSSA SHOPPING STERLIZIA B10500-PP-BI

BOSSA SHOPPING STERLIZIA B10500-PP-BI

La línia Sterlizia proposa un ampli bossa shopping de mà en perfecte estil Braccialini. Ofert en dues variants amb aplicacions florals de pell de vedell: una de pell amb estampat zebra i l'altra de pell amb estampat rèptil. Una sàvia elaboració a mà altament artesanal aporta a aquesta línia un caràcter distintiu i exclusiu.

BOSSA SHOPPING CARTOLINE BARCELLONA B10212-YY

BOSSA SHOPPING CARTOLINE BARCELLONA B10212-YY

En una versió "sorollosament pop", les targetes postals primavera-estiu 2016 són una explosió de color. Parc Güell, la Sagrada Família, el cèlebre camaleonte en una barreja de colors no convencionals són els protagonistes d'aquest bossa shopping.

BOSSA SHOPPING ZENZERO B10430-PP

BOSSA SHOPPING ZENZERO B10430-PP

Versió realitzada en pell de vedell gra cérvol, amb un marcat estil Braccialini i acabats de vedell llis mate, també color cuir. La confecció de les bosses és amb rivet; els mànecs i les bandoleres són de pell amb cadenes i borles acolorides. Cada bossa està decorat amb una elegant rosa de metall daurat.

BOSSA ANTHURIUM B10530-PP

BOSSA ANTHURIUM B10530-PP

Una línia de bosses de pell de vedell gra cérvol amb estampat digital de fantasies ètniques en colors brillants, amb un efecte similar a l'art graffiti: els elefants, les papallones i les zebres es reflecteixen en una multitud de colors. Cada model es proposa en una variant única. Aquí proposem un model que es pot portar a la mà o amb la bandolera en dotació.

BSSA LIMA BOSTON B10676-TP

BSSA LIMA BOSTON B10676-TP

Línia que dóna un salt al passat amb una mirada al present. Braccialini extreu del seu arxiu un material que va fer gran el nom de la marca: la palla florentina trenada. Però l'actualitza creant suaus i refinats bosses acabats amb pell de vedell llis mat i decorats amb borles de pell acolorides i bandoleres de cadena.

BOSSA SHOPPING GUARANÁ B10401-YY

BOSSA SHOPPING GUARANÁ B10401-YY

Línia realitzada en neoprè amb colorit estampat personalitzat dedicat als TEMES d'èxit de Braccialini. Lleugera, pràctica i impermeable, es proposa en nous models per a qualsevol funció. Manetes i accessoris a to. Aquí proposem una bossa shopping obert amb ampli butxaca interna per a accessoris dotat de cremallera.

BOSSA SHOPPING CHAYOTE

BOSSA SHOPPING CHAYOTE

Una línia de suaus sacs folrats de pell amb estampat rèptil metal·litzat, amb bandoleres i personalització de cuir. Aquí proposem un suau i ampli bossa shopping per portar a l'espatlla, amb cremallera de tancament.

PAILLETTES MINI BAG B10261-YY

PAILLETTES MINI BAG B10261-YY

Triomf de la moda dels anys 90, tornen els lluentons amb tot el seu esplendor per embellir models bàsics amb un toc de bogeria. Bitxos, cors, núvols i raigs llestos per emprendre un viatge a l'espai: són els temes d'aquesta línia ben entremaliada.

BOSSA SHOPPING CARTOLINE MIAMI

BOSSA SHOPPING CARTOLINE MIAMI

En una versió "sorollosament pop", les targetes postals primavera-estiu 2016 són una explosió de color. Miami, amb els seus principals símbols, és protagonista d'una bossa shopping ideal per a un look super glam.