Noticies

Les lents per a una conducció més relaxada

Actualitat 27-10-2015
Com aconsegueixen les lents ZEISS fer que la conducció sigui menys estressant i més segura

Conduir. A molts els encanta, però per a la majoria de nosaltres és una necessitat que ens aporta una gran independència. No obstant això, una sèrie d'estudis han demostrat que moltes persones se senten insegures, tibants i estressades a l'hora de conduir, particularment en situacions de mala visibilitat: amb pluja, boira o boira i a l'alba o al capvespre. En anar al volant, és imprescindible disposar d'una bona visibilitat per garantir la seguretat i prevenir accidents. Si la visibilitat és dolenta, ens cansem més ràpidament i reaccionem amb major lentitud. Llavors què necessiten els conductors per poder gaudir d'una bona visió? Quins requisits han de complir avui dia les lents per conduir? ZEISS ha analitzat aquest tema a fons

Unes úniques ulleres per a tot!
Al 72% dels usuaris els agradaria tenir unes ulleres que els ofereixin una visió nocturna òptima, però també voldrien utilitzar-les durant tot el dia.

Tres desitjos, unes ulleres: les lents ZEISS DriveSafe
ZEISS DriveSafe són unes lents que poden fer servir els conductors freqüents, que fins ara experimentaven un malestar considerable a causa de la mala visió, poden utilitzar durant tot el dia. Aquestes noves lents també estan dirigides a qualsevol persona que simplement vulgui convertir la conducció en una experiència més agradable.

Les solucions de ZEISS DriveSafe
Solució 1:
Tecnologia Luminance Design® de ZEISS
Les lents ZEISS DriveSafe presenten un disseny de lent optimitzat que té en compte la grandària de les pupil·les en situacions de poca llum. Existeix un disseny per a lents monofocales i un altre per a progressives. El resultat: una visió millorada i més relaxada en conduir amb poca llum.

Solució 2:
Tractament DuraVision® DriveSafe de ZEISS
En DriveSafe, ZEISS ha emprat un nou tractament especial per tenir en compte les diferents situacions que es donen en conduir quan els nostres ulls es veuen exposats a l'enlluernament. Encara que ofereix les mateixes propietats de duresa i neteja que els tractaments DuraVision® Premium, el tractament antireflexes és d'un altre tipus. El tractament DuraVision DriveSafe ha estat específicament desenvolupat per reflectir determinades longituds d'ona d'entre 400 i 450 nm que formen part de l'espectre de llum blava i són emeses en particular per fonts de llum xènon i LED. El resultat: fins a un 64% de reducció de l'enlluernament comparat amb el tractament Premium clàssic de ZEISS.

Solució 3:
Disseny ZEISS DriveSafe per a lents progressives
ZEISS ofereix un disseny especial perquè la conducció amb lents progressives sigui més còmoda i més segura. Les zones de visió optimitzades faciliten als ulls la tasca d'enfocar quan es mouen entre la carretera, el quadre de comandaments i el mirall retrovisor o els miralls laterals. Es redueixen els moviments horitzontals del cap. Al mateix temps, la zona de visió propera té un disseny que li permet utilitzar les seves ulleres durant tot el dia, fins i tot per llegir.En poques paraules: Les lents ZEISS DriveSafe són la solució ideal per utilitzar tot el dia, no solament per conduir. Ja estigui en el treball, veient la televisió o gaudint d'una de les seves aficions.